Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från inspirationskvällen


Var är du

Var är du
som förstår
mer än jag kan berätta
Som kan läsa
det jag inte satt ord på
Som kan uttyda
mysteriet
för mig




Fri vers av eva m h
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-17 22:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-04-16

  Grubbelmia
Tack för denna text, som berör!
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Bra!

Får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1685702

2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h