Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varit på inspirationskväll i kväll


Uppvaknandet

Uppvaknandet av ett liv utan dig
Insikten att du har lämnat mig
Aldrig hade jag föreställt mig
att du skulle gå
Du som alltid har varit här
När tog du det första steget
i tanken, det första steget
Hur länge vägde du på foten
på det första steget
När beslutade du att leva utan mig
Hur kunde du ta det steget
Vem var jag då
Vem var jag då för dig

Jag kunde aldrig se detta steg komma




Fri vers av eva m h
Läst 442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-17 22:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor!
2015-04-16

    Dan Myrbeck
BerörandeBra
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h