Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet inom oss

Vi poeter
blir aldrig
gråstelt vuxna

För vi
leker

Med orden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1789 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2007-10-28 19:49



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Något för forskningen, kanske...
2011-04-10

  christian hüls VIP
en kul liten dikt
väldigt kul
tack!
2011-01-28

  Michaela Dutius
Leve barnet inom oss!
2010-11-20

  Bibbi VIP
En stor verklighet Du beskriver.
Applåd!
2008-10-29

  aol
just så
2008-08-16

  Kristina Wallbing
Ja just det!! Leker lego!! Fyndigt.
2008-05-28

  Människa
:D japps
2007-10-29

  Kramgalen
har gillat nästan alla dina texter, ett geni!
2007-10-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Visst är det härligt att leka!!/B
2007-10-29

    Cajsa
Precis
2007-10-29

  Hans w-art Westlund VIP
så sant så sant..
2007-10-29

  charlotte hedendahl
En härligt fångad sanning!
2007-10-29

  Bodil Sandberg VIP
Jaaaaaaaaaaaa lyckliga oss.......eller?
nog tycker jag som du Ola!!!
2007-10-29

  Michaela Dutius
Verkligen sant
2007-10-29

  Teresia Ridell
Javisst är det så !
Alltid ursprungsbarnet bevarat i den skenbart vuxna människan..
Snyggt !
2007-10-28

  Maria Zena Viklund
så är det underbart fångat!
2007-10-28

    eva m h
Denna gillar jag!!!! Bokmärker!
2007-10-28

  Night Soul Woman
japp japp japp!
*nickar*nickar*nickar*
*applåderar med fötterna*
2007-10-28

  isabel louise
japp det gör vi. förlorar man barnet inom sig förlorar man en bit av sig själv. så lek på bara :)
2007-10-28

    Nattviol
och som de treåringar vi är
så tänker jag fan låna ut
mina ord till dig!! *S*
nä - vi inte bara leker
(vuxenlekar) hela stället
(Poeter.se då)
är ibland som ett enda stort
bollhav eller en lekhörna!!
; ))
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan