Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son, vokabulärekvilibristen


Ord åt fantasi


surhungrig
spelnödig
drickte dricka som blev för mycket

gedde en kram
sticktes lite med håret på hakan
akta så du inte blir kördpåd!



Det finns så mycket ord som ingen har hittat på ännu!








Övriga genrer av TiVa
Läst 2991 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-05 22:53



Bookmark and Share


  Nicklasb
hahahaha, jag känner igen en del av orden. Jättekul.
2007-08-31

  Hans w-art Westlund VIP
.. ramlösa.. blir till drickavatten
2007-08-24

  Marreb
(D)underskön! :-)
2007-02-10

    Lenac
så skön...fick mig att skratta.
2007-02-08

    eva m h
Visst är det kreativt att uppfinna de ord man behöver!
2006-11-12

    laissez_faire
Dubbelplusbra, för att använda sig av käre Orwells lingvistik. En femma.
2006-10-31

  Jer
"Like father, like son" översätts till svenska som äpplet faller inte långt från päronträdet, som är jämlikt och bra.

När får han sin egen nick?
2006-08-24

  Eiler Lindh
kul diskussionsidé på detta enorma ordforum
min son föreslog överfåglad när han var 3 år och såg en man överfallas av fåglar och fullkomligen begravdes i flaxande vingar
- han blev överfåglad
ett underbart perfekt particip
i tyskland har en stavnigsreform antagits av bundestag
där får nu 3 konsonanter på sammansatta substantiv användas: t ex brennnessel alltså bränn-nässla blir brännnässla eller tugggummi
en nyhet är att det numera är ok att böja dålig sämre sämst som
dålig dåligare dåligast
och att det numera är lika rätt att säga jag är bättre än dig som det gamla jag är bättre än du (är)
så det går framåt
det enda säkra man kan säga om språket är att det förändras
2006-08-08

    majbarn
mm, jag fattar inte varför dom inte sätter in sånna här ord i ordboken så man slipper säga fel hela tiden.
2006-08-07

    Xena
GRATTIS BRUDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YOU DESERVE SO DAMN MUCH!
2006-08-06

    Xena
hahahahahaha kan inte sluta skratta...vilka underbara ord... tycker de borde få hedersplats i svenska akademins ordlista =)


stört mysig sköngo text =)
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa