Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

och ibland





sitter jag bara intill dig
nära

och det räcker till





Övriga genrer av TiVa
Läst 592 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-20 18:36



Bookmark and Share


  Dan
Söt förklaring om önskan som inte vågar verkställas.
Ibland är det de bästa, eller kanske har jag helt fel :)
2009-09-17

  Katinka VIP
Så vackert, andas en önskan...
2009-09-07

  Anders P VIP
närhet är viktigt. fint med få ord.
2009-08-05

  Gawain VIP
Ibland så nära man kan komma, och hur varmt det känns vet bara den som varit där...

Stor sanning, snyggt.
2009-07-29

  Sturesdotter
mer än nog


närhet när det är som bäst!
2009-07-25

  Quasimodo
Det kan räcka så och samtidigt var värt allt !!!
2009-07-25

  peter markurth
säger mycket, kortfattat om en känsla, känns äkta.
2009-07-20

  Yrre VIP
Jamen, det är ju som bäst då! ;)
2009-07-20

  etthjärtaäralltidrött
så fint

i all sin enkelhet
2009-07-20

    Lindizz
Mycket fint skrivet.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa