Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir ingen rendezvous, Gud

 

hur finner jag min tröst
när livet inte är mitt
stängd inuti en flickröst
då allt blir svart o vitt

 

hjärtats rasande fart
dess flämtande halvslag
när jag andas knappt märkbart
i evigt slutna anletsdrag

 

det finns för mig ingen tro
till Gud och hans enda son
det blir ingen rendezvous
när det är dags att släppa ner ridån

 

den tröst jag är i behov av
finns i kärlek som brinner än
jag bär på ett inkassokrav
på det jag gett och nu vill ha igen

 

så ge mig av det du bär
i det innersta av din själ
lindra mitt svåra begär
nu vid livets svåraste vägskäl

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 856 gånger
Publicerad 2007-08-26 12:14



Bookmark and Share


    manipulerade_mongon
fint!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa