Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chanslös

det tog exakt
ett ögonblick



















Övriga genrer av TiVa
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 19:11



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Och så långa ögonblick kan vara när de sätter den sidan till, fast allt som oftast går de allt för fort till väga..

Kort & gott.
2009-07-25

  peter markurth
braaforism
2009-07-25

  DreadHeads
att förstöra en livstid...
åh dessa två rader symboliserar mkt.
underbar!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa