Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är inte mitt sätt att vända på stjärnorna

 

mina tårar är det förflutnas väg ut

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 1018 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-20 02:00



Bookmark and Share


  Herr Morris
när tårarna träffar
din öppna hand
ser jag stjärnorna
i dess mönster


*bokmärker* och *tackmärker*
2007-05-06

  Anders P VIP
flytande tårar som förflutit, låter vackert och hoppfullt för framtiden.
2007-04-20

    Ling
Åh, jag fastnade för den här! Underbar, helt underbar!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa