leva med ångest" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leva med ångest


Det är så mörkt, sa jag till mig själv

 

 

och sen föll natten...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 820 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-16 21:24



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
känsla
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa