Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåne


Hemlängtan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 756 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 10:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Känns igen. Välbekant. Det är vår i Skåne. AA
2010-03-27

  aftermath
jag förstår dig
men du får väl åka ned
på \"semester\"
2007-09-01

    ej medlem längre
skåne är fint..
2007-08-30

  prinscess VIP
vackert
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa