Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från inspirationskvällen


Förvandlingskonst


Som Barbamamma
kan jag förvandla mig
för att passa in i din värld
Jag blir den jag tror du vill
att jag ska vara
Den röda näsan
är mitt attribut
Lockar till skratt
Du skrattar
men mitt inre
skrattar inte alltid med

Jag vill bara att du gillar mig




Fri vers av eva m h
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-17 22:54



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark text, Eva. Tack! Jag har också kämpat med detta "Jag blir den jag tror du vill att jag ska vara"...
2015-07-01

    Dan Myrbeck
Det är nog bäst att vara sig själv!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h