Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse




Vill inte fånga dagen
vill inte leva i nuet
vill inte vara vaken
vill inte mobilisera
för fler anfall


vad återstår då?


det har jag inte en aning om
eftersom det är det jag hela tiden
inte velat ha reda på




Övriga genrer av Bim
Läst 1571 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-19 09:57



Bookmark and Share


  aol
mitt i mitt vilsna jag fann jag denna
2007-09-07

  Lilla My* VIP
En stark vilsedikt! Känner igen mig...för vi vill inte veta...
alla är vi såna lite till mans...o kvinns...på med mössan över ögon o öron...
2007-06-19

  Rachel Roth
så stark vilsedikten är...
du skriver så direkt och
det är vackert även i det svåra
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim