Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir nog mycket sånt här nu en tid,-det är med det som en del annat,det måste ut,försöker undvika mental och kroppslig förstoppning....


Raffset i vitt





Hon fick ryggtavlan insmord
med något som svalkade
och spred väldoft



att hon hade lila knäskålar
bekom henne inte längre
hon njöt i stället av beröringen



något mer du vill ha hjälp med
frågade kvinnan från hem tjänst


nej tack det var bra så



när hemtjänst gått
tog hon itu med det vita raffsetet i papper


att vittja den regionen ville hon göra själv
det kändes förmätet att låta någon annan
ta hand om det som kommit ur henne


hon garderade sig med humor
och blev kvinnan med det vita raffsetet i papper

var det någon som sa att det inte gick för sig
att ta livet med en klackspark

skönt var ändå att se att klacksparkarna höll




Fri vers av Bim
Läst 1346 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-04-23 18:15



Bookmark and Share


    MaryMo
En fantasktisk text med en stor portion humor och även stor integritet. Tycker mycket om.
2010-06-02

  Carola Zettergren
Exakt...suveränt!!!
2010-05-08

  Lilla My* VIP
Vem kan väl som du Bim...skriva med humor och gnistor om de där livets vedermödor..."Raffset i vitt"...leer!!
2010-04-26

  Tothem
Härlig, sprudlande, småleende lämnar jag kommentar och bugar!
2010-04-25

  Per Rydberg
Vitaliserande, skimrande ljust att läsa. Orden flyger till mig, och ett skratt lurar i mungipan. Så härligt att få sig dina ord till livs!
2010-04-23

  lodjuret/seglare VIP
och så finns det de som föredrar tjära och fjädrar, det är då bra konstigt hur det är ställt med en del människor
2010-04-23

  Anders Perols
Härligt positiv känsla i denna text.
2010-04-23

  Bodil Sandberg VIP
Helt underbart klacksparkat!!!
2010-04-23

    Melona
underbart och livfullt. det sprakar av spjuveri och vår i dina rader!
2010-04-23

    ej medlem längre
helt underbart!!
2010-04-23

  Rolfsdotter
Livskraft...ibland krävs humor, det hjälper liksom till...fint!
2010-04-23

  Nina Ahlzén
Å sån kraft i detta- styrkan är påtaglig!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim