Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en av livets alla trädgårdar









Vänligheten tittade in
stod och lutade sig
mot dörrposten

den långa ljusa hästsvansen
och den spröda rösten
skapade ett vänligt väsen

i morse tog jag kaffekoppen
och gick ut i trädgården

hackspetten hör jag alltid först
sedan upptäcker jag den ena
fågeln efter den andra

jag låg i tankar
var med henne
i hennes trädgård

kände kaffearomen
som gör sig så bra ute
i friska luften


där gick jag och kände glädje
med naturen

glöm inte att ta den där medicinen
säger hon och pekar


lovar säger jag och vinkar


hon hinner inte mer än låsa in mig
förrän jag somnar

inte så långt från trädet där hackspetten sitter




Fri vers av Bim
Läst 1346 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-05-08 01:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ag låg i tankar
var med henne
i hennes trädgård







Hm...så luxuos !
2013-04-08

  Niara
*ryser* Så otroligt vacker. Vila i frid.
2011-03-28

  ~Hope~
*gråter* finaste Bim!
2010-06-03

  aol
undebart bim
2010-05-26

  Lilla My* VIP
Underbar dikt Bim! Att flyta bort så där till en egen oas så skönt!
Känner kaffedoften, hör hackspetten och nu också koltrasten som sjunger så ljuvligt...
2010-05-09

  Tothem
sömn och fantasi... kan ta en människa dit hon vill... hallonsaften i en syrenberså för länge sedan gör sig bekant när jag läser din hyllning till vår och vänlighet.
2010-05-08

  Per Rydberg
En ljus berättelse i vårens tid. Du ger känsla i ett ordkoncentrat. Detta uppskattar jag storligen!
2010-05-08

  © anakreon VIP
Enastående!
Calle
2010-05-08

  thyra
Vackert Bim!
2010-05-08

  Carola Zettergren
Vilken känsla, jag känner kaffedoften, där i trädgården, underbar poesi, tack!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Bim