Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med döden i motljus




Gränsen mot vilken
jag rör mig i cirklar

stegar i danstakt

Så låt då livet
visa hela sin skepnad

innan det skymmer






Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1049 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-18 13:18



Bookmark and Share


  aol
var och en får se sin bit av himlen innan man dör
en bra skrift
2010-05-05

    ej medlem längre
mm, vad jag gillar när orden är så perfekt sammansatta att det känns att de inte skulle kunna fungera ihop på något annat sätt än just det sätt du satt ihop dem på...mycket snyggt skrivet, cirklarna, dansen och skepnaden, allting i motljus förstås, mm bravo skrivet...
2009-11-06

  Michaela Dutius
Både längtan, avvaktan och nyfikenhet speglas i din text
2009-09-26

  Eva Langrath VIP
Fin text som får mig att förnimma en känsla av nyfikenhet en dörr som gläntas och vill öppnas helt och visa ny väg.
2009-09-18

    Bim
...här finner jag någon som bejakar livet med utsträckta armar,-
som en flamenco av högsta klass,-bokmärker och tackar
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth