Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker på dig när jag ser bilder av barn som leker på en sandstrand med sina pappersdrakar... Jag undrar om du någonsin kan förstå hur mycket du betyder för de svaga och betryckta.


Bim, en pappersdrake....

Bim flyger svävande andlöst lätt
flyger som pappersdraken
när jag drumlar runt på fjärilars sätt
svävar hon högt ovan taken

Bim är en falk som fått vingen bräckt
flyger likväl över stranden
för elden i sinnet har ingen släckt-
vingbräckt, men svävar i anden







Fri vers av papillon
Läst 1505 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2007-12-18 07:09



Bookmark and Share


  Knickedick
Bim och Puff, är de kompisar?
2009-12-20

  Carola Zettergren
Så hjärtans varmt och fint till Bim..en strålande stjärna på poeternas himmel!!
2009-05-13

  Night Soul Woman
En underbar hyllning till en vacker människa! Tack för läsningen:)*applåder*
2008-07-30

    Satusilmät
Underbart skrivet om underbara Bim!
2008-06-19

  Rachel Roth
helt fantastisk hyllningsdikt till min favorit
2008-02-26

    deadquill
så vacker! :)
2007-12-28

  To
Otroligt vacker text. Fantasin har inga gränser!
2007-12-28

  © anakreon VIP
...och även för oss som varken är svaga eller betryckta!
Carl-Erik
2007-12-20

    sunnanvind
Vad fint om din vän!
2007-12-20

  Michaela Dutius
Vilken härlig lovsång till Bim... vingarna kan vara bräckta, bara viljan finns.
2007-12-20

  Björn Karlsson
Vacker
känsla
falken fjärilen
i december

Tack
2007-12-20

  Rachel Roth
vilken härlig hyllningsdikt...till allas vår Bim
2007-12-19

  Åsa Gustavsson VIP
poesin ger vingar
och Bim är en stor poet
2007-12-18

    Bim
....tusen tusen tack!
Vilken fin överraskning!Hälsn.Bim
2007-12-18

  Björn Nilsson VIP
Puff en pappersdrake minns jag. Bim (Klinell?).

Jag har sett barn/ungdomar med drakar på Årstafältet här i Stockholm i år, och det är inga blygsamma papperskonstruktioner längre.
2007-12-18

    Maria Malm
En falk är ändå en falk..
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

papillon