Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetradion förklarar sig

Det var inget oskyldigt bakgrundsljud när man tydligt hörde någon yttra "en guling" i närheten av poetradions mikrofon vid presentationen av årets nobelpristagare Mo Yan. Det var i själva verket poetradions mångårige men numera pensionerade medarbetare på verssportsidan Hasse Bosson som uppehöll sig i börshuset i tro att folksamlingen berodde på en poetisk tävling, så kallad poetry slam. Han förnekar dock helt att han skulle ha sagt "guling" utan hävdar att vad han egentligen sade var "fuling" och att detta på intet vis avsåg pristagare Mo Yan utan i stället den ständige sekreteraren Peter Englund. Eftersom herr Bosson hade en liten laxsnitt i munnen kan hans tal möjligen ha blivit lite otydligt vilket kan ha bidragit till missförståndet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av papillon
Läst 792 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-11 19:30



Bookmark and Share


  filharmoniker
Hehe, som det kan gå!
Fint formulerat också
2013-11-07

  Carola Zettergren
Aj, aj...
2013-03-16

    ej medlem längre
Hehe! Så skönt med stuket!

Gillas.
2012-11-24

  aol
bra gillas, man känner hans udanflykter,
2012-10-27

  Jan Widströmer VIP
Kul satir på Grönköpingskt sätt.
2012-10-13

  Annie b'larsson VIP
Det är väl ungefär så som det brukar gå till, både här och där.
2012-10-11

  vera gade VIP
Hjälp! Jag som kallat mitt senaste poet-alster för "Gulingen" (pärmen är förståss gul) - ändrar efter tidsandan nu till "Fulingen".
2012-10-11

  sjungman
Bra och ironiskt.
Jag njöt av att läsa.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

papillon