Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering inför det oundvikliga

På andra sidan
finns allenast tystnaden -
och Persefone

gröna musöron
och jordhumlors surrande
hör till denna värld

Inte ens fågeln
eller den vita stammen
kan bedra döden




Bunden vers (Annat versmått) av papillon
Läst 739 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-12 20:48



Bookmark and Share


  Anita Westin
Stiligt diktat. Haiku x 3.
2013-11-23

  Carola Zettergren
Strålande!!!
2013-03-16

  Solitaire VIP
Jättefin femsjufemma!

2013-01-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-01-19

  Bibbi VIP
Skriver under på Carl Mikael Fäldt
2013-01-19

  Yrre VIP
Nej, dithän vi alla vandra, spännande text!
2013-01-19

  © anakreon VIP
Och döden är inte bedräglig, den heller. Snarare det mest pålitliga vi utsätts för.

2013-01-19

    ej medlem längre
En ytterst välskriftad påminnelse!

Dödens sanning drabbar alla oss som någongång levt.
2013-01-13

  korpfjäder
tack! Varje rad.
Varje ord
och varje andetag.
2013-01-13

  Elwania
Sinnesbilden av idag kan ju skapas i det astrala
så du kanske just får det som du skriver
2013-01-12

  vera gade VIP
varat - ickevarat - steget...
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

papillon