Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku under körsbärsträdet

storspoven drillar
utan att fästa sig vid
blommande körsbär




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 493 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-19 21:32



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2015-09-20

  Björn Nilsson VIP
Välkommen åter till diktparnassen under denna underbara blomstertid!
2014-05-22

  Gunwale VIP
Bra påminnelse om hur verkligheten (nog) ser ut!
2014-05-20

  Anita Westin
Exakt beskrivning.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

papillon