Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gisslet människan fick








oron för framtiden
hos många inmejslade
i ryggmärgen


rädslan vi skulle ha
som tack för livet


men
det finns annat än sjukdomar
och marinbiologer
annat än domedagsprofeter
och människor som aldrig är nöjda



på Råsunda står det ett ett mellan Djurgården och AIK

inmejslade i samma ryggrad


Djurgårdarna lämnar Solna som segrare
och aikåarna hänger med huvudet


marinbiologen har bara en sida kvar på rapporten
som hon skall skrämma livet ur en del med

hon springer ut på plan och vrider och vänder på några små pinnar
som hon omsorgsfullt stoppar i glasrör

imorgon kan hon förvånat konstatera att hon odlat och klonat och kommit på något som gör henne så glad så glad


nu skall hon sluta att kalla sig annat än människa




Fri vers av Bim
Läst 1094 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-02 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjälp!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim