Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en vän ser mig som en vän...


Salikons Ros



@}-,-`-

tårar av tack
trillar sakta ner

i tystnad

de låter inte
så mycket
när de faller

men lyssnar man
noga
kan man höra
de brista
ut i

tack, tack, tack...

då de slår i marken




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 1052 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 02:14



Bookmark and Share


    legolas
Jag njöt av denna text, lite samma inverkan
som en del av bims texter.Man går ner i varv.
Ett deliciöst poem.
2007-05-14

  Jessica Ebbesson
Starkt och mycket vackert!
2007-02-08

    Bim
Slår armarna om dig och säger tick tick tack och du ,-tårar kan låta tripp tripp trapp.Bokmärker och niger.Hälsn.Bim
2007-02-08

  Hildegun Relefors
Nu grep dina ord mitt hjärta. Väl tänkt och skrivet!
2007-02-08

  Carola Jeryd
Den här texten vann mitt hjärta bums, och jag läser dina ord om och om igen.
Kan verkligen KÄNNA det du vill förmedla och höra de där tackdropparna...
Titeln är dessutom formidabel!
Kramiz
2007-02-08

  TiVa
En sådan vän har jag också... Visst är de underbara?
2007-02-08

  [ShadowWalker]
Stark känsla, tacksamhet, en känsla för få stannar upp och omfamnar egentligen, vi har SÅ mycket att vara just tackamma för här i världen och den skulle vara bättre ocm vi förmedlande lite glädje till varandra.

Och appropå tacksamhet så....



..........Tack!
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris