Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då mitt liv sträcker på sig, blir månen pricket över mitt i.


Måndröm

 
Jag vill

 
allt

med dig.
Så är det

bara

 
vill jag.
 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 842 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris