Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att möta mörkrets värme


Att komma i viljansform

 
Jag vill
verkligen
inte

gå ut

allt
jag vill
är att

komma in

i dig

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 802 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris