Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skapandet genom konturen av närhet


Min vattenyta

 
Det är där

andra speglar sig
det är den
som andra bryter
för att sänka

saker i kylan

Det är där
jag fångar de små
Det är den
Som jag sprider
för att visa

känslor av värme

Min vattenyta
är där jag håller
fast min himmel
är där jag tappar
lodet för mitt djup

Min vattenyta
är den som speglar
de som bara ser
ytan

Min vattenyta
är den som döljer
skatterna i
mörker

Min vattenyta
är den som förstör
bilden av dig
då det blåser

Det är då

vi blandas

och blir

till ett

hav av liv

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 900 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-10 19:30



Bookmark and Share


  Blåbäret
väldigt vackert reflekterande, om höjder och djup och allt som ryms där emellan...
2009-12-11

  Andrum
Så fint skriven!
2009-12-11

  kärleks ängel
så underbar!!
2009-12-11

  am
Insiktsfullt och fångande, du får verkligen in slutet
2009-12-11

  Carola Jeryd
Bara så ljuvligt komponerat!
Härligt att se dig här igen och med en text som blev min godnattsång i sen timma.
Jag hör av mig mer imorgon...
Kramiz
2009-12-11

    eva m h
Djup och vacker ytdikt!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris