Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet hon gav mig var belöning nog









Det går inte för sig
att dö när vårgrönt gräs
och blåa öar av blommor
står står och nickar välkommen
uppe vid Sofia Kyrka



Det går inte att dö
när en flicka i vit kåpa
skall konfirmeras denna fina vårsöndag



och hur det nu var
så kom tårarna av sig
när hon moget beskrev
vad undervisningen hade tillfört hennes person


en sak är nog säker
hade Jesus träffat henne
så hade han fått tvätta fötterna själv




Fri vers av Bim
Läst 1253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-30 03:56



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Glänsande!
Calle
2010-05-31

  Carola Zettergren
:)ENASTÅENDE!!!!
2010-05-08

  Lilla My* VIP
Vilken härlig värme som sprider sig här...som vårens varmaste blommor runt dina ord Bim! Det går minsann inte för sig att dö när ätteläggar visar sina arvsanlag! Så det så!:)
2010-05-01

  Rachel Roth
håller med mina poetvänner här...fantastiskt härligt och livsbejakande
2010-04-30

  Per Rydberg
Härlig beskrivning av den växande våren!
2010-04-30

    ej medlem längre
underbart Bim!! varma kramar till dig.
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim