Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten


Platt som marken

tittade jag upp i oändligheten
och tänkte med ett leende

jag kan inte falla längre


---

افتاده بر خاک به‌ بی‌ نهایت نگریستم

و با لبخندی بخاطر آوردم

که دیگر سقوط نخوهم کرد




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 687 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-09 09:41



Bookmark and Share


  scandal
fy va snyggt skrivet!

grymt hur du förklarar så mycket, med så få ord.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah