Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord


ord, ord och ord
begrepp som blir en kropp
får mening, blir levande

var kommer de ifrån?
alla tankar som blir formuleringar
frysas till fysiska föremål i denna värld?




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 668 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-10 11:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
frågor utan självklara svar som skapar nya frågor och kanske en sorts självrannsakan innerst inne
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah