Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en människas mörkerdjup

Tror du verkligen 
att jag inte ser dig?
Ditt undvikande
är nästan berörande
Nej, jag ska inte påpeka det jag anar
men jag märker ju hur du spänner din sköld
hur du bygger barriärer
så fort någon kommer nära
Och allt jag vill
är att lägga en hand på din skuldra
få dig att långsamt sänka dina fasader
Om det nu vore så enkelt
att be en människa att visa sitt mörkerdjup




Fri vers av Missi VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-19 20:22



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Berörande och så mjukt. En fullträff rakt in. Kom och lys ljus på mitt mörker vill jag spontant säga! <3
2016-05-25

  rondell
Berör. Bra skrivet!!!
2016-05-24

  claes fredelius
Jo jag vet...
Jag kapitulerar
Så fint uppbyggd
Tack!
Claes
2016-05-24

  Sofhia Wirström
Bra och tänkvärda rader
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon