Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

När jag vaknar 

undrar jag om jag finns 

eller om jag bara är

luft

Jag märker ju hur du andas in mig,

andas ut mig 

Tar mig så för givet 

 

Kanske bara råkade du

och kanske bara råkade jag

Vara där

Just då

Kanske var det inget mer för dig

än bara

ett helt vanligt slag

i luften




Fri vers av Missi VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-27 20:43



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
flyter bra
2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon