Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräddtårta

om jag är tårtbottnen
så är du grädden på toppen...




Övriga genrer av Blåklockan
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-02-03 19:23



Bookmark and Share


  rebecca d
:)))
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan