Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke...

En tanke dyker upp i mitt huvud
Jag skjuter undan den
Jag tänkt alldeles för mycket
på dig på sistone....




Fri vers av Blåklockan
Läst 736 gånger
Publicerad 2006-02-03 16:59



Bookmark and Share


  Markattan
Ibland har tankarna en förmåga att vandra i en och samma riktning, antingen man vill eller ej. Talande rader.
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan