Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En isande värme känner man när man går förbi någon
man gillar riktigt mycket. Det är underbart fruktansvärt, men också fruktansvärt underbart.



Isande värme

Isande kyla blåser
rakt in genom min vindtäta jacka
Jag söker skydd
ett skydd där jag kan få lä
Kylan når mig överallt
Brrrr!
I förtvivlan jag bara råkar gå dig förbi
Bara råkar hamna där
Sedan kommer jag inte längre
vill inte längre
Vill stanna här hos dig
Värme, ack kära värme
Jag fann dig tillslut




Fri vers av Missi VIP
Läst 963 gånger
Publicerad 2005-08-26 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
OoOO brrr!!
påminner om en tjej från plugget, ruggit!

*tumme upp å applåd*(:
2009-04-02

    rune
ida du är ju riktigt grym varför har du inte blivit medlem här tidigare den var ju skit bra!!!
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon