Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det förflutna skapar ord

Jag vill inte vara den
Som bevisar din teori
Jag vill ju vara den
Som skapar nostalgi

Men varför är det alltid så
När jag släpper någon inpå
Så strömmar livet på
Jag vet inte vart jag ska gå

Det slutar med mig ensam
I ett rum med minnen
Får skylla mig själv
Mig och mina jävla sinnen

Du ger mig något äkta
Jag vet att jag kan ge tillbaka
Men när minnen från förr lockar
Vet jag inte vad jag ska försaka

Jag vill putta undan världen
Gråta ner sängen, låta bli hjärtan
Jag förstör min egen värld
Skapar den oändliga smärtan

Snälla, gör mig till din
Jag vill inte längre fundera
När det förflutna springer ikapp
Låt oss bara agera

Tänk om jag kastar något fint
För några minnen som bränns
Tror att allt ska bli som då
Säger bara upp mitt hjärtas existens

Kommer sitta ensam
Som nu
Längta efter något
Som du




Fri vers av Bitförbit
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-20 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och väldigt bra!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit