Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅGSVED

jag kom aldrig till rågsved

där skulle cirkeln ha slutits

jag kom aldrig till rågsved

där det kämpats och njutits

så förlåt mig, ni andra

alla ni som var där

jag kom aldrig till rågsved

jag var upptagen här

 

 

 

jag kom aldrig till festen

där historia skrevs

men jag lever bland det som

aldrig återupplevs

jag kom aldrig till grönan

sommaren sjuttiosju

men jag sitter här lycklig

i detta sensommarnu

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     20/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 18:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och positivt skaldat
2013-08-21

  mare VIP
Sitter här lycklig, bra
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP