Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYRBÅKARS FRONT

nu när det mörknar runt knutarna

och det blir tuffare tag

när det blir svårt för livsnjutarna

att klara sin morgondag

måste vi stå sammansvetsade

och möta hindren som ett

fast vi är stressade, hetsade

av dem som alltid har rätt

en kylig vind gör sig gällande

den bär en bitter fragrans

allt detta skällande, gnällande

som leder alls ingenstans

då har vi olja i lamporna

och tänder moteld mot sånt

som vill förmörka vårt samhälle

vi bildar fyrbåkars front

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-20 18:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter lysande!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP