Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens ände

Berget står där tyst och stilla
Tycks att ha en väntan lång
Men de är ett märke i all villa
Inuti dem höres en bestämd sång

De vill visa att vägen leder
Endast ner från toppen
Att dina mål är dem du reder
När du ser den fallande droppen




Fri vers av Lisa Edvinsson
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-20 19:07



Bookmark and Share


  Rochester
Besynnerlig men intressant dikt. Kanske lite väl språkligt arkaiserande. Tredje raden är svårbegriplig så som den kommer. Syftar "de" redan här på dropparna?
2013-08-20

    ej medlem längre
Jag gillar berg och jag gillar droppar
:)
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Edvinsson
Lisa Edvinsson