Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:14 och datorn står på

älskling jag tror
att himlen är stor

men jag tror ändå
att jag inte får plats.





älskling jag tror
att världen är stor

men jag vet ändå
att jag inte får plats.




Jag är förlamad i tystnad,
en tystnad som skriker
allt som ska finnas kvar
är tidningens rubriker





Bunden vers (Rim) av Molidae
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-20 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molidae