Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir blåbärspaj och blåbärsmuffins


Mormors kakeri

 

Mormor, varför startar du inte ett kakeri

säger barnbarnet Lova

du som är så duktig på att baka ?

 

Vilket bra förslag du kommer med

svarar jag förnöjt

och vi börjar planera tillsammans

 

Vi måste nog bygga om härhemma

men sen utlovas hjälp

av Lova och lillasyster i kakeriet

 

Tänk så bra med de små barnen

med sina goda idéer

där ingenting är svårt och allt är möjligt




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-21 09:25



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Stiger in i ert ljuva doftande kakeri!
2013-08-29

  Siggesdotter
Inga ord är så goda för oss
som de vi får av barn och
barnbarn! Jättefin bild!
2013-08-24

  ULJO
Tack för denna fina ext som du lät oss ta del av
2013-08-23

  Rozsi.kovacs

Underbar läsning
2013-08-22

  anits VIP
Barn är underbara, härlig
bild på barnbarnen
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...barn är underbara...
2013-08-21

    ej medlem längre
Underbart med barnens värld där allt är möjligt!
2013-08-21

  Linda CH VIP
Underbart förslag! Fina barnbarn!
2013-08-21

    Dan Myrbeck
Underbart fint skrivet!
2013-08-21

  Anya VIP
Härlig bild och vilket bra ord: kakeri! Gillas!
2013-08-21

  Bibbi VIP
Bara bilden en pärla!
2013-08-21

  Bibbi VIP
Så obeskrivligt rart.
2013-08-21

  Maj-Lis VIP
Ja dom är underbara
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP