Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=BLFNTBcPNfQ


ICHTYS

nej, jag tror inte på någon vattuman

jag tror på Jesus, och snart så kommer Han!

ingen terapi med något slags kristall

överbrygger vårt släktes syndafall

inga satans tarotkort ska visa mig

jag ser sanningens väg när jag prisar Dig

ingen yoga kan ge mig frid och ro

för det kommer ur barnslig Jesus-tro

inga falska profeters kalv av guld

kan betala en människas syndaskuld

ingen präst kan ge dig absolution

men Jesus Kristus ÄR full transformation

så klipp av horoskopens träldomsband

och bli med i vår marsch mot himlens land

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-21 18:08



Bookmark and Share


  Redeemer
Gillas skarpt, både till innehåll och form
2013-08-21

  Göran Gustafsson VIP
"och bli med i vår marsch mot himlens land"

Fick mig att tänka på:

Onward, Christian soldiers, marching as to war,
with the cross of Jesus going on before.
Christ, the royal Master, leads against the foe;
forward into battle see his banners go!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP