Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS DATUM

med en föraning om frost

invaderar morgonen

och jag minns när jag fick post

från tjeckoslovakien

det var sjuttiotalet mitt

nu var indokina fritt

supermakterna var blinda för

att skilja ditt från mitt

 

 

 

 

solen värmer vid vår å

som vid älven där och då

kylan är inte så långvarig

och himmelen är blå

säg, vad inträffar i dag

uti huvudstaden prag?

skulle kunna tänka mig

att många stannar upp ett slag

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-21 18:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet
2013-08-23

  Angela Bohlin VIP
Fint skrivet!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP