Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg nu

jag måste börja gå

röra mig bort

har stått och stampat på samma punkt

för länge nu

 

jag måste bryta mönstren

mina gardiner ser hängiga ut

byta ut

mot nåt nytt

 

jag måste hitta

släppa ut

mig själv

gå framåt

 

det har dröjt för länge

det är dags nu

nya tag

nytt liv

 

lämna allt annat bakom

det är förbi

förgånget

en dåtid

 

med öppna ögon

se framåt

blunda inte

för svårigheter

 

blicka bara åt nuet

tänk inte bara gör

 

allt det där nya

som jag vill ha

börjar med

ett enda steg

i rätt riktning

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 288 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-21 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet Bra med ett steg!
Go for it girl!
Kram
2013-08-25

  Maria Sundelin VIP
Bara vetskapen om att något måste ske är ett steg på rätt väg
Mycket bra
2013-08-25

    ej medlem längre
helt rätt tänkt - bravo..
2013-08-22

  PPQ
stark
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl