Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANEGÄLLET

tuppen gal i gryningen

förebådar avbönen

finpolera ytorna

för en plats vid grytorna

vägrar du så stöts du ut

utan prut och resolut

hönorna i skymningen

kacklar på om mångfalden

 

 

 

skrubba, skrubba brummelman

tänk så snabbt hans färg försvann

insvept i frottéhandduk

njuter han så varm och mjuk

redo att frottera sig

kanske rentav bli lakej

så han slår sig snabbt i slang

med vårt etablissemang

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-22 18:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet, instämmer!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP