Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUSSA MIG VARSAMT

slussa mig varsamt

det vet jag Du gör

lotsa mig milt för

båten är skör

slussa mig genom

allt mörker, all snö

isbrytardagar

tills det blir tö

 

 

 

 

vagga mig stillsamt

makligt och tryggt

lotsa mig till den

hamn som Du byggt

vindlande är min

långa kanal

slussa mig varsamt

Du är mitt val

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-23 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tryggheten att ha Gud som lots genom livet är mer värt än makt och rikedom!
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP