Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIDA

servitriserna på lido

göder min libido

i sådan fångenskap är

skämtet satt åsido

upp till kamp mot slaveriet

och maskineriet

som igångsätts av det

visuella frosseriet

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2013-08-23 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP