Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLBAKA PÅ RUTA NOLL

en man som jag

har inga vänner

bara bekanta

han tror att han känner

en man som jag

håller sig undan

och sysslar med

nihilistisk begrundan

en ensamvarg

som ingen flock äger

står utanför

befintliga läger

en man som ständigt

sysslar med egot

som när han en gång

byggde med legot

har öppnat upp

för mycket för många

sessionerna

har blivit för långa

vill vara den

som ingen kan fånga

för era ramar

tycks mig för trånga

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-24 06:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Intressant och fint flyt, himla bra diktat!
2013-08-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Känner igen en del. Har svårt att hålla mig innanför ramarna. Är bara för mycket av allt ibland. Bra diktat som alltid.
2013-08-24

  mare VIP
Har aldrig gillar
ramar..
där är svårt
att andas fritt..
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP