Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind av tacksamhet i varje löv.

Jag söker mitt sannaste i mig
för att kunna kämpa
mot min största fiende

jag själv

och jag söker styrkan
för att aldrig bli för mer än andra

gör mig klok
så klok att jag förstår
att det finns en visdom i varje sten
och en vind av tacksamhet
i varje löv

jag vet
det här är slitna gamla ord
de finns över hela jorden och i alla
årsringar

men ibland slår någon på strömbrytaren
och man ser färger man inte
känner igen
det blir nästan överväldigande
och både du och jag inser
i detta ögonblick

att vår verklighet bara är en liten fläck

och när det släcks igen
kan ingen ta ifrån oss förståelsen och ljuset
skönheten
och att alla delarna har ett
förhållande
allt passar ihop

det är som att bli omfamnad i mig,i dig

i oss

gör mig klok
så klok att jag förstår
att det finns en visdom i varje sten
och en vind av tacksamhet
i varje löv

gör mig medveten om att min kropp
bara är en återspegling av tillståndet i mitt inre
och att jag i mig själv bara behöver
förstå
att jag inte behöver
sträva efter att vara mig själv

bara låta mig själv ske.







Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-24 10:05



Bookmark and Share


  peter markurth
känns stort
2013-08-24

  Änglaögon
Fantastiskt vackert och tänkvärt, tackar och sparar.
2013-08-24

  Gabrielle Laurèntzen
Djupt medvetna och underbart insiktsfulla ord om att frigöra sig från strävan, och vakna för att se, veta, leva med visdomen i naturen ... Viktigt budskap i denna tid ... Underbart!
2013-08-24

  VampyrÄngel
Det här är verkligen helt fantastiskt.
"men ibland slår någon på strömbrytaren
och man ser färger man inte
känner igen" - så otroligt beskrivet.
"att jag inte behöver
sträva efter att vara mig själv
bara låta mig själv ske." - jag tror jag avlider.
Detta blir ett bokmärke, direkt!
2013-08-24

  SatansSon VIP
aspegfers har vi allihopa lite till mans. älsken inte världen sa jesus. det är gudaord det.
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP