Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kan ju alla uppblåsta, självgoda icke-dyfunktionella spy galla över detta. Det rör mig inte i ryggen.


PÅ DET HUMÖRET

kommer man mot mig

som en kvävande filt

blir mitt bemötande

allt annat än milt

tror man att man har

fått en äganderätt

så är man grundlurad

på fler än ett sätt

 

 

 

kommer man dragandes

med påbud och hot

och annat strunt

som jag gör uppror mot

har man sig själv att skylla

om man blir körd

om man får hela helgen

riktigt förstörd

 

 

 

 

om man vill slippa

bli besviken och dömd

är det nog allra bäst

att hålla sig gömd

sluta att vältra över

egot på mig

sticka till parken

inte ens säga hej

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-24 15:20



Bookmark and Share


  Nina.H
Här var det rim MED reson.. Bra!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP