Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå!

Vad är det som kommer emot en så
som man aldrig kan hoppa förbi i livet då
som bara dyker upp
överallt i varje grupp?
Det är ju morgondagen. Hallå!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-24 18:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, väl skaldat
2013-08-25

  Lars Hedlin
Morgondagen hinner ifatt
2013-08-25

  Irene Åberg
Bästa Ewa-britt Jag Bokmärker din Text!
Toppen Skaldat
om livet här
Morgondagen
kan vara Guld Värd
Otroliga Ögonblick Här
Livet går ej i Repris
Njut av Allt Underbart
Just*Nu*Precis*Nu
Kram*irene
2013-08-24

    ej medlem längre
Den är ovillkorlig :)
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt