Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YTA OCH INNEHÅLL

skönheten i det sköna

det sköna i skönheten

allt detta simultant i

själva urladdningen

skönheten bär det sköna

bär det som eggelsen

bär en välsignad a-plan

och ödeläggelsen

 

 

 

medvetenhet tillstädes

gnistrar i ögonvrån

uppdämd, förborgad glädje

lockandes långt ifrån

skönt i din skönhets sötma

sövande opium

vilse i vida världen

vanmakt i vardagsrum

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-24 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP