Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri man på stan


FRI VILJA

ingen tid att tänka

ingenstans att gå

alltid någon som intervenerar

alla har de anspråk

dem stöder man sig på

man orerar och parlamenterar

din dispositionsrätt

är inbillad - den är

som ett korthus som jag raserar

bortskämda personer

kan inte ta ett nej

var finns mamma när allt krackelerar?

allt är inte statiskt

och särskilt inte jag

det är kaos, det är berg  och dalar

plötsligt höjs en näve

som knyts i vredesmod

det är frihetsstämman som talar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-25 16:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Frihetsstämman
som talar, bra ;)
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP